€100.000 besparing
In het salarissysteem van een organisatie vonden we een foute gedifferentieerde premie WHK.

De Belastingdienst legde de organisatie een voorlopige beschikking voor de gedifferentieerde premie voor 2013 op.
Wij verbeterden dit en zorgden ervoor dat de juiste, definitieve beschikking werd doorgevoerd.


€44.000 teruggekregen
Bij een opdrachtgever had men een verkeerde sectorpremie toegepast, zodat ze te veel premie afdroegen. Wij voerden een correctie uit en kregen zodoende €44.000 terug!


€82.500 besparing
Tijdens het AGH/SFB-statusonderzoek bij een organisatie ontdekten we dat de AGH-status van een aantal werknemers niet bekend was. Zo werd er veel geld misgelopen.

Ook kon de werkgever de kosten van loondoorbetaling deels verhalen op het UWV en werden enkele werknemers ten onrechte meegerekend in de gedifferentieerde premie WHK.


€55.000 voordeel
Een organisatie in het Noorden van Nederland wilde inzetten op het om- en bijscholen van medewerkers. Daar was echter geen budget voor.

Door gebruik te maken van de regionale sectorplannen, zorgden we ervoor dat alle om- en bijscholing gratis was. Bovendien realiseerden we een significant voordeel op de werkgeverslasten.


€60.000 teruggekregen
Voor een werknemer van een metaalverwerker, die in 2011 was uitgevallen door een bedrijfsongeval, inde de fiscus al een aantal jaren onterecht premie. Maar de werkgever was helemaal niet verantwoordelijk voor het ongeluk.

De metaalverwerker heeft de te veel betaalde WAO- en WGA-boetes teruggekregen van de fiscus: ruim €60.000.

x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO