U heeft een brief, een mail en/of gemiste oproep van 050 211 5209 afkomstig van SubAdvies, waarom bent u benaderd?

IK BEN BENADERD DOOR SUBADVIES

SubAdvies heeft u benaderd vanuit uw werkgever. Zij hebben ons de opdracht gegeven te onderzoeken of er recht is op het loonkostenvoordeel of de no-risk polis.

Om dit te onderzoeken hebben wij u een brief of mail gestuurd met een inventarisatieverzoek. Daarnaast kan het ook voorkomen dat wij een mail hebben gestuurd met het verzoek om deze digitaal te ondertekenen.

Waarom ben ik benaderd?

U bent recent in dienst getreden. We doen dit onderzoek onder alle medewerkers die nieuw in dienst zijn getreden. Dit is een standaard onderzoek waarbij iedere nieuwe medewerker deze mail of brief ontvangt.
Uw werkgever kan in sommige gevallen een loonkostenvoordeel of de no-riskpolis toepassen. Door het invullen van de brief of mail, kunnen wij (wanneer er mogelijkheden zijn) het voordeel voor uw werkgever aanvragen.

Loonkostenvoordeel

U bent recent in dienst getreden en de werkgever wil graag weten of er recht is op het loonkostenvoordeel (LKV). Het LKV is een tegemoetkoming in de loonkosten voor medewerkers die aan bepaalde voorwaarden doen. Voor uzelf verandert er verder niets wanneer wij het loonkostenvoordeel kunnen aanvragen.

Wat is het doelgroepregister?

In het doelgroepregister, beheerd door het UWV, staan mensen opgenomen die onder de banenafspraak vallen. De banenafspraak is een afspraak tussen de regering en werkgevers om te zorgen voor extra werkgelegenheid voor mensen met een ziekte of handicap. Met dit register kan gecontroleerd worden of er voldoende werkgelegenheid gecreëerd wordt voor mensen met een ziekte of handicap. Op onze pagina doelgroepregister staat beschreven wie in dit register kunnen staan.

No-riskpolis

De no-riskpolis is een regeling voor werkgevers die het aantrekkelijker maakt voor werkgevers om een werknemer in dienst te nemen met een arbeidsbeperking of ziekte. Mocht een werknemer met een no-riskpolis ziek worden, dan hoeft de werkgever de ziektekosten niet te betalen maar doet het UWV dit.

Moet ik de brief/mail beantwoorden?

We vragen u de brief in te vullen, ook als u denkt dat deze niet van toepassing is. De brief is voorzien van een kleine envelop met een antwoordnummer. Er hoeft hier dus geen postzegel meer op. U kunt er ook voor kiezen om (duidelijke) foto’s te maken van de ingevulde brief of deze in te scannen en te mailen naar het mailadres dat op de brief vermeld staat.

Retourdatum brief verstreken?

Wij sturen onze brieven altijd met een retourdatum, omdat het loonkostenvoordeel binnen een bepaald termijn moet worden aangevraagd. Lukt het u niet om de brief voor de retourdatum te versturen? Dan ontvangen wij deze alsnog graag van u.

Hoe gaat SubAdvies om met persoonsgegevens?

Iedereen, dus ook de betrokkene, mag er vanuit gaan dat wij zorgvuldig met zijn of haar persoonsgegevens omgaan. Om uitvoering te geven aan onze diensten, is het gebruik van privacygevoelige informatie noodzakelijk. Bij SubAdvies staat de bescherming van de privacy van (voormalig) medewerkers van onze opdrachtgevers hoog in het vaandel. Klik hier voor de Privacyverklaring van SubAdvies.

Ik ben mijn brief kwijt

Dit kan natuurlijk gebeuren. Bent u de brief kwijt of is deze nooit bij u binnen gekomen? Dan kunt u bellen naar: 050 211 5209. We sturen graag een nieuwe brief of indien gewenst een digitale brief per mail.

Ik ben niet meer in dienst

Bent u niet meer in dienst? Dan vragen we u toch de brief alsnog in te vullen en op te sturen. Het voordeel kan namelijk ook met terugwerkende kracht worden aangevraagd.

Ik heb een mail ontvangen over de no-riskpolis

Naar aanleiding van een ziekmelding heeft u een mail ontvangen met betrekking tot de no-risk polis. Deze mail is automatisch verstuurd omdat u recent een ziekmelding heeft gedaan.
Door het invullen van deze mail, kunnen wij bepalen of voor u de no-risk polis geldt. Als dit het geval is, keert het UWV een vergoeding uit aan uw werkgever.

Liever digitaal reageren? U mag ook duidelijke foto’s of een scan van de ingevulde brief sturen naar het mailadres dat op de brief staat. 

Contact

Is het nog niet helemaal duidelijk en wilt u graag nog wat meer uitleg, dan kunt u contact opnemen met ons.

Support en Advies
Ons team staat voor u klaar!

info@subadvies.nl
050 211 5209

SubAdvies - Wij combineren data, IT & kennis om waarde te creëren voor organisaties binnen de Sociale Zekerheid.
x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO