Evalueren & Onderhouden

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je wensen, we bekijken wat de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie zijn, en we nemen een kijkje in de toekomst.

De overheid heeft allerlei financiële voordelen in het leven geroepen om werkgevers tegemoet te komen. Deze regelingen zijn ondergebracht in de sociale wetgeving. Door de vele wetswijzigingen wordt dit steeds ingewikkelder en lastiger toe te passen.

En daar komen wij in beeld!

SubAdvies kent alle ins & outs en neemt jullie erg veel werk uit handen. Bovendien kunnen we, vrijwel altijd, garanderen dat het geld oplevert. En omdat we tijdens het proces je werkgeverslasten gaan minimaliseren, bespaar je in de toekomst ook enorm.

Na de initiële (geheel vrijblijvende) kennismaking, krijg je een op maat gemaakt projectplan inclusief offerte. Daarin zie je trouwens dat je ons niets betaalt als wij niets voor je verdienen. Ga je akkoord? Dan volgt stap 2; het verzamelen en structureren van gegevens.

€ 100.000 terug

In het salarissysteem van een organisatie vonden we een foute gedifferentieerde premie WHK.

De Belastingdienst legde de organisatie een voorlopige beschikking voor de gedifferentieerde premie voor 2013 op. Wij verbeterden dit en zorgden ervoor dat de juiste, definitieve beschikking werd doorgevoerd.

Onderzoeken & Ontdekken

Onderzoeken & Ontdekken

In een vrijblijvend gesprek maken we nader kennis en ontdekken we wat we voor je kunnen betekenen. Bovendien onderzoeken we wat er voor je te verdienen is.

Verzamelen & Structureren

Onderzoeken & Ontdekken

We verzamelen alle benodigde gegevens. Van je bedrijf en van je personeel. Dat doen we eerst een aantal dagen bij jullie, intern. Daarna gebeurt het veelal vanuit ons kantoor.

Realiseren & Corrigeren

Onderzoeken & Ontdekken

We gaan aan de slag met de verzamelde gegevens en beginnen met het realiseren van financieel voordeel! In deze periode voeren we bovendien de nodige correcties uit.

Evalueren & Onderhouden

Onderzoeken & Ontdekken

Je krijgt een eindrapportage en we evalueren de stand van zaken. Daarna hebben we nog regelmatig contact; ter controle en om wijzigingen door te voeren.

shoes

Aenean commodo lacus amet.

x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO