Nieuw in Mijn SubAdvies – versie 2.6

De afgelopen periode hebben wij gewerkt aan versie 2.6 van Mijn SubAdvies. In deze sprint zijn er 2 pagina’s toegevoegd. De eerste pagina behandelt het Bezwaar en Beroep moment voor langdurige zieken binnen je bedrijf. De tweede pagina is een overzicht van alle BBL-leerlingen binnen je bedrijf. Daarnaast zijn de uurloongrenzen voor de Jeugd lage-inkomensvoordeel bekend gemaakt en deze hebben we geïntegreerd in het dashboard.

Aanpassingen aan de startpagina

Bij het openen van het dashboard wordt gelijk duidelijk dat we twee pagina’s hebben toegevoegd. Er zijn namelijk 2 extra alertregels toegevoegd onder de bestaande. Ook hebben we voor deze pagina’s key performance indicators toegevoegd zodat je meteen kan zien hoeveel BBL-leerlingen er binnen je bedrijf zijn en voor hoeveel medewerkers je mogelijk bezwaar kan maken tegen beslissingen van het UWV.

dashboard-update

Nieuwe pagina: Bezwaar en Beroep

Op deze pagina zie je 5 knoppen. Gedurende het ziekteverloop van je medewerker zijn er 5 momenten waarop je bezwaar kan maken tegen beslissingen van het UWV en elke knop hoort bij zo’n moment. De tekst boven de knoppen geeft informatie over het bezwaarmoment, de onderstreepte woorden verwijzen naar de wiki op onze website waar wij dieper ingaan op dat onderwerp. 

Bezwaar&Beroep

Rechtsonder de tabel staan twee blauwe teksten die naar totaaloverzichten verwijzen. 1 overzicht toont alle bezwaarmomenten in 1 tabel en de ander toont alle ziekmeldingen die bij het UWV bekend zijn waar bij het UWV geen einddatum bekend is.

Nieuwe pagina: Subsidie Praktijkleren

Op deze pagina zie je een overzicht van alle BBL-leerlingen die dit jaar stage hebben gelopen binnen jouw bedrijf waar je subsidie voor kan aanvragen. 

Bezwaar&Beroep pagina

De uurloongrenzen JLIV 2022 zijn bekend

De Jeugd-lageinkomensvoordeel (JLIV) pagina heeft een update gekregen nu de uurloongrenzen voor 2022 bekend zijn. Allereerst hebben we een overzichtspagina toegevoegd waar je alle medewerkers die nu binnen de JLIV uurloongrenzen vallen kan zien en het subsidiebedrag dat je aan het eind van het jaar kan aanvragen op basis van het aantal uren dat iemand op dit moment heeft gewerkt.

JLIV

Tevens zijn er pagina’s toegevoegd om je voordeel te verhogen door het uurloon aan te passen of medewerkers meer uren te laten maken. 

De navigatie tussen deze pagina’s heeft dezelfde opzet als die van de lage-inkomensvoordeel met 2 knoppen waar je het voordeel kan verhogen, een overzichtspagina van het behaalde JLIV die je kan bereiken door op de blauwe tekst te klikken rechtsonder de tabel. Ook het overzicht van het behaalde JLIV in 2021 blijft beschikbaar via de toggle rechtsboven.

JLIV

Makkelijker filteren

We hebben het gebruik van de filters makkelijker gemaakt. In het verleden moest je nog de controlknop indrukken om meerdere items te selecteren in een filter, nu gaat dat automatisch.

Filter dashboard

Ster

Op de Bezwaar en Beroep pagina staat soms een ster. Een ster betekent dat er extra opmerking is over de tekst of pagina waar de ster bij staat. Door met je muis op of over de ster te bewegen komt er een stuk tekst tevoorschijn met de opmerking. In de toekomst kan er ook een ster op andere pagina’s verschijnen.

Bekijk nu het vernieuwde dashboard!

Contact

Ontdek ons en neem contact met ons op. Wij vertellen jouw collega’s graag wat SubAdvies voor jullie organisatie kan betekenen.

Support en Advies
Ons team staat voor je klaar!

info@subadvies.nl
050 211 1908

SubAdvies - Wij combineren data, IT & kennis om waarde te creëren voor organisaties binnen de Sociale Zekerheid.
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
ShieldPRO