Nieuw in Mijn SubAdvies – versie 2.7

De afgelopen periode hebben wij gewerkt aan versie 2.7 van Mijn SubAdvies. In deze update is er een pagina toegevoegd voor de full-service relaties. Verder is het dashboard geoptimaliseerd en hebben we de gebruikerservaring verbeterd.

Nieuwe pagina: Te benaderen werknemers

Hierop staan personen waarvan er potentieel mogelijkheden zijn voor loonkostenvoordeel en/of een no-riskpolis. SubAdvies zal de personen op deze pagina – zonder tegenbericht – benaderen.

Deze pagina zal de lijsten gaan vervangen die jullie voorheen per e-mail ontvingen. Je kan nu te allen tijde zien welke personen benaderd zullen worden.
Je contactpersoon stuurt uiteraard een notificatie dat er mensen benaderd gaan worden. Dit geldt voor de full-service relaties. Dit geldt niet voor relaties die enkel de dashboarding gebruiken.

Inklappen menu’s

Bij het uitklappen van het hulp-, alert- of filtermenu werd de rest van de pagina donkerder om aan te geven dat het niet mogelijk is om daar iets aan te passen en de focus op het menu te leggen.
Vanaf nu zal klikken op dit donkere deel het actieve menu weer laten inklappen. Dit geeft een intuïtievere gebruikerservaring

Afrondingsverschillen

Ten slotte hebben wij een aantal bugs uit het dashboard gehaald waarbij er niet consequent werd afgerond. Hierdoor was het in uitzonderlijke gevallen mogelijk dat er bedragen afweken van de realiteit. Dit ging dan om een afwijking van één cent.

Bekijk nu het vernieuwde dashboard!

Contact

Ontdek ons en neem contact met ons op. Wij vertellen jouw collega’s graag wat SubAdvies voor jullie organisatie kan betekenen.

Support en Advies
Ons team staat voor je klaar!

info@subadvies.nl
050 211 1908

SubAdvies - Wij combineren data, IT & kennis om waarde te creëren voor organisaties binnen de Sociale Zekerheid.
x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO