Nieuw in Mijn SubAdvies – versie 2.8

In dit artikel lees je wat er is veranderd in versie 2.8 van ‘Mijn SubAdvies’.

Filters wissen

We hebben het eenvoudiger gemaakt filters te wissen. Door op dit icoontje te klikken, zullen alle filters worden gewist.

Bezwaar en beroep

De pagina is vernieuwd. Waar in de oude versie alleen de verschillende bezwaarmomenten werden getoond, kun je in de nieuwe versie met actieknoppen kijken wat SubAdvies doet en wat jij kunt doen. Hierdoor hebben we gezamenlijk meer grip op langdurige verzuimdossiers. Klik op de verschillende knoppen om informatie zichtbaar te maken. Linksboven op de pagina tref je voor de volledigheid een toelichting per actieknop.

Te benaderen werknemers

In de vorige update hebben we voor de full-service relaties een nieuwe pagina gelanceerd. Op die nieuwe pagina vind je een overzicht met personen die SubAdvies gaat benaderen voor het loonkostenvoordeel. Op verzoek is het potentieel van de uitvraag toegevoegd. Daarbij maken we onderscheid in drie niveaus: personen die recht hebben op LKV, personen met hoge potentie op LKV en personen met lage potentie op LKV.

Subsidie praktijkleren

Vanaf nu geven we het schooljaar 2022-2023 weer in het dashboard. Vanaf medio juni 2023 is het mogelijk om de subsidie aan te vragen. Om deze subsidie te kunnen ontvangen dienen er diverse stukken als bewijslast aangeleverd te worden. We adviseren je om tijdig in kaart te brengen welke leerlingen in aanmerking komen voor de subsidie. Interesse in de subsidie praktijkleren? We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk nu het vernieuwde dashboard!

Contact

Ontdek ons en neem contact met ons op. Wij vertellen jouw collega’s graag wat SubAdvies voor jullie organisatie kan betekenen.

Support en Advies
Ons team staat voor je klaar!

info@subadvies.nl
050 211 1908

SubAdvies - Wij combineren data, IT & kennis om waarde te creëren voor organisaties binnen de Sociale Zekerheid.
x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO