Nieuw in Mijn SubAdvies – versie 2.5

De afgelopen periode hebben wij gewerkt aan versie 2.5 van Mijn SubAdvies. In deze sprint stond de gebruikersvriendelijkheid van het dashboard centraal. We hebben de navigatie verbeterd, onderwerpen en overzichten van toelichting voorzien, een navigatiehulp toegevoegd en teksten en overzichten verbeterd. We nemen je graag mee in de nieuwe features.

Navigatiemenu toegevoegd

Naast het navigeren vanuit de acties, kan nu ook direct naar de gewenste pagina’s genavigeerd worden vanuit het navigatiemenu.

Het navigatiemenu is – wanneer niet zichtbaar – te openen door te klikken op het menu-icoon.

Navigatiehulp toegevoegd

Op alle pagina’s is een navigatiehulp toegevoegd met toelichting op hoe door het dashboard genavigeerd kan worden. De navigatiehulp is te benaderen door op het vraagteken in de blauwe balk te klikken.

Filteren op startpagina

Het is nu ook mogelijk om op de startpagina al filters toe te passen. Deze filters werken uiteraard door in het hele dashboard en kunnen in het hele dashboard ook weer aangepast worden.

Totaaloverzichten tonen

Er zijn twee manieren om totaaloverzichten te tonen. 

Op de startpagina kan op de betreffende visualisatie geklikt worden om te navigeren naar het totaaloverzicht voor dat onderwerp.

Op een pagina kan – waar van toepassing – rechtsonder op de blauwe cursieve link geklikt worden voor het tonen van een totaaloverzicht.

Toelichting van onderwerpen op SubAdvies Wiki

Onze Wiki wordt steeds uitgebreider! We hebben nu ook in het dashboard op diverse plekken verwijzingen opgenomen naar de Wiki. Hier tref je een nadere toelichting op het betreffende onderwerp. De verwijzingen zijn te herkennen aan de onderstreepte tekst.

Alle kolommen zichtbaar

Waar eerder de – voor het betreffende overzicht – minder relevante kolommen verborgen waren, zijn nu alle kolommen zichtbaar en worden deze getoond achteraan in de tabel; gebruik de scroll balk om de kolommen te tonen.

Hogere effectiviteit loonkostenvoordeel aanvraagproces

Voor de klanten die het hele dienstverleningspakket afnemen hebben we de pagina betreffende het loonkostenvoordeel aanvraagproces verbeterd om een effectiviteit te bewerkstelligen. Er is een betere verdeling gemaakt van de medewerkers naar de potentie op loonkostenvoordeel:

  • Medewerkers met recht op LKV benaderen: deze mensen voldoen aan de voorwaarden voor het loonkostenvoordeel, er is alleen nog een machtiging nodig om ook daadwerkelijk gebruik te kunnen maken van het loonkostenvoordeel. Deze mensen verdienen dus in het loonkostenvoordeel aanvraagproces van jou de meeste aandacht.
  • Medewerkers met hoog potentie op LKV benaderen: voor deze mensen geldt dat de kans groot – maar niet gegarandeerd – is dat ze recht hebben op loonkostenvoordeel, er is een machtiging nodig en aanvullende informatie. Deze mensen verdienen in het loonkostenvoordeel aanvraagproces aandacht.
  • Medewerkers met lage potentie op LKV benaderen: voor deze mensen is de kans klein – maar niet uitgesloten – dat ze recht hebben op loonkostenvoordeel, er is een machtiging nodig en aanvullende informatie. Deze mensen verdienen in het loonkostenvoordeel aanvraagproces beperkt aandacht.

Verder zijn er links opgenomen naar de machtiging die ondertekend moet worden door de medewerkers, een voorbeeldmail die gestuurd kan worden voor het aanleveren van gegevens en medewerkers die aangegeven hebben niet mee te willen werken zijn duidelijk zichtbaar.

Bekijk nu het vernieuwde dashboard!

Contact

Ontdek ons en neem contact met ons op. Wij vertellen jouw collega’s graag wat SubAdvies voor jullie organisatie kan betekenen.

Support en Advies
Ons team staat voor je klaar!

info@subadvies.nl
050 211 1908

SubAdvies - Wij combineren data, IT & kennis om waarde te creëren voor organisaties binnen de Sociale Zekerheid.
x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO