SubAdvies - Mijn SubAdvies

Mijn SubAdvies

Mijn SubAdvies is een door SubAdvies ontwikkelde software die processen inzichtelijk maakt, acties initieert, rapportages genereert en daarnaast proactief stimuleert om de sociale wetgeving optimaal in te zetten.

Via Mijn SubAdvies hebben onze relaties te allen tijde toegang tot de inzichten die zij nodig hebben om de Nederlandse sociale zekerheid optimaal uit te voeren.
Onze software biedt vele voordelen, onder andere:

  • Minimale inspanning voor onze relaties: loongegevens, verzuim, afdrachten en UWV beslissingen worden automatisch verwerkt;
  • Maximale opbrengsten uit SV-regelingen;
  • Signalen welke proactief stimuleren om inzichten vanuit onze kennis op te pakken;
  • Correlaties, analyses, rapportages en visuele weergaven in een intuïtief dashboard om meer inzicht te krijgen in belangrijke kern- en stuurgetallen.

En dit alles in een tool genaamd: Mijn SubAdvies.

Heb je vragen over Mijn SubAdvies? Neem dan contact met ons op.

 

Op Mijn SubAdvies log je verplicht in met tweestapsverificatie. Op deze manier kunnen wij jullie gegevens beter beveiligen.
Nadat je inlogt met je gebruikersnaam en wachtwoord, wordt er een mail gestuurd naar het gekoppelde e-mail adres met een unieke code. Deze code is 5 minuten geldig om in te loggen op Mijn SubAdvies. Enkel met de juiste combinatie van gebruikersnaam, wachtwoord en de unieke code kan je inloggen op jouw pagina.

Ik wil graag meer weten