SubAdvies - No cure? No pay!

No cure? No pay!

Wij willen alleen beloond worden als we dat ook echt verdienen. Daarom betaal je ons pas iets als we resultaat hebben geboekt. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig:

(1) Tijdens een eerste afspraak ontdekken we al snel of we geld voor je kunnen verdienen. Die kans is behoorlijk groot (in 97% van de gevallen lukt het!), dus het kan absoluut geen kwaad een afspraak te maken. Vanzelfsprekend kost dit niets.

(2) We maken na die eerste afspraak een redelijke inschatting wat we voor je kunnen doen en hoeveel geld we kunnen verdienen en besparen. We doen je een vrijblijvend voorstel. Ook dit kost nog niets.

(3) Tevreden met het voorstel? Dan tekenen we een overeenkomst, waarin beschreven staat wat we gaan doen de komende tijd. Je betaalt nog steeds niets.

(4) We gaan aan de slag. Je hoeft zelf bijna niets te doen. En als we daadwerkelijk geld voor je hebben teruggevorderd en bespaard, dan pas verdienen wij ook een beloning.

Quote van Subadvies

Jelmer Spijksma

(Owner Or-Quest B.V. en Yelgo B.V.):

Ondanks onze uitgebreide kennis van salarisadministratie bleek Sociale Zekerheid een ander vak.
Met de hulp van de software en de kennis van SubAdvies zijn wij binnen een half jaar in samenwerking met SubAdvies gegroeid naar een volwaardige organisatie op het gebied van Sociale Zekerheid.
Daarom werken wij al jaren met SubAdvies samen. De concurrentiekracht blijkt effectief.

Ik wil graag meer weten