Maak kennis met ons team – onze aanpakkers

Maak kennis met het bevlogen team dat iedere dag met enthousiasme werkt aan optimalisatie en groei.

John Reijne

Eigenaar

John Reijne heeft in 2013 SubAdvies opgericht.

John mag dan aan het roer staan van het bedrijf, in zijn stijl van leidinggeven is hij heel open en benaderbaar. En dat maakt werken bij SubAdvies heel prettig’.

John: “Ik wil graag samen met de collega’s ondernemen en iedere dag onze klanten verder helpen met optimalisatie en groei”

Alma Staal

Operationeel Manager

Alma startte als adviseur in 2015 bij SubAdvies. 5 jaar later en drie functies later, staat ze aan het roer van het kloppend hart van de organisatie als Operationeel Manager.

Alma: “Ik vind het heerlijk hoe we bij SubAdvies elke dag kijken hoe het anders, beter, slimmer en leuker kan, hoe we ons onderscheiden op de markt en vanuit onze eigen kracht werken.”

Dana Kwakman

Managing Consultant en HR

Dana’s hart ligt bij het persoonlijk begeleiden van werknemers binnen het team. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het team van Klantadviseurs en helpt het SubAdvies-team zich verder te ontwikkelen.

Simon Griede

Managing Consultant en Business Intelligence

Simon startte zijn carrière bij SubAdvies als Adviseur in 2016. Simon zijn roots liggen in de Bedrijfskunde in combinatie met Human resources development.
Zijn levensmotto: ‘Ik heb ’t nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik ’t kan. Dat is zijn succesformule. Zijn doel binnen SubAdvies: samen groeien.

Antoin Bakelaar

Sales Manager

Antoin houdt van Business Development, Sales en Business Process Improvement. Vandaar dat hij in 2019 is aangesloten bij SubAdvies. Antoin is verantwoordelijk voor sales en marketing binnen SubAdvies en dit werkt als een geoliede machine. De samenwerking is dan ook intensief en “als team doen we alles voor de relaties”.

Niek Kremers

Data Scientist en dashboarding

Niek werkt sinds 2017 bij SubAdvies en is verantwoordelijk voor de IT-afdeling. Onder zijn leiding valt ontwikkeling, product en data-analyse. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische kant om de snelle groei van SubAdvies te faciliteren.

Erwin Nijmeijer

System Integration Specialist

Erwin is eindverantwoordelijk voor de IT-ontwikkeling op het gebied van API’s en data-uitwisseling. Onder zijn leiding vallen Development (we bouwen de meeste van onze systemen zelf), Product, IT Operations en Data. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische strategie om de diensten te versnellen en vereenvoudigen.

Elianne van Lubeck

BO-Adviseur

Elianne is verantwoordelijk voor de perfecte klanttevredenheid. Alle cijfers en controles up-to-date hebben en volledig in control zijn, zorgt voor de ultieme klantbeleving.

Hans Achterhof

Senior Software ontwikkelaar

Hans is senior software ontwikkelaar. Onder zijn leiding valt ontwikkeling in C# .NET, product en data-analyse. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische kant om de snelle groei van SubAdvies te faciliteren.

Jeroen Schuster

Klantadviseur

Jeroen is een échte klantadviseur. Vast aanspreekpunt, begeleiding en ondersteuning zijn de focusgebieden. Een echte succesmanager.

Sofieke

Office manager

Sofieke is binnen SubAdvies office manager verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en bereikbaarheid. “We zien dat bereikbaarheid een steeds belangrijkere rol binnen organisatie en onze diensten gaat spelen”.

Erik van Veen

Junior software ontwikkelaar

Erik is van beide markten thuis: front- en backend. Met deze vaardigheden zorgt hij er ook voor dat de applicaties die hij bouwt, van binnen en buiten, prachtig zijn. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische en praktische kant om de snelle groei van SubAdvies te faciliteren.

Luuk Wilting

Backoffice medewerker

Luuk is backoffice medewerker. Luuk houdt ervan om mensen te helpen en daarom zit hij in het backoffice team helemaal goed. Heb je vragen over de stukken die je hebt ontvangen dan doet hij er alles aan om dit aan je uit te leggen. Daarnaast is Luuk grondlegger van het Borger-imperium.

Dylan Soetevent

Backoffice medewerker

Kijk nou: versterking van het backoffice team. Dylan viel al tijdens zijn meeloopdag direct binnen de cultuur van SubAdvies. Hij kijkt ernaar uit kandidaten en werknemers toelichting te geven en klanten gelukkig te maken/houden.

Mike van der Touw

Backoffice medewerker

Mike is voor en achter de schermen een zeer gewaardeerde collega. Hij zorgt dat kandidaten tevreden en goed geïnformeerd de telefoon ophangen. In de toekomst hoopt hij Hilversum te veroveren als producer.

Björn Everts

Backoffice medewerker

Björn is op dit moment de nieuwste uitbreiding van het Borger-imperium. Björn houdt ervan om mensen te helpen en daarom zit hij in het backoffice team helemaal goed.

Alexa Zaumseil

Interieurverzorger

Als bedrijf willen we ons graag op een goede manier presenteren en hiervoor is een opgeruimd en schoon kantoor van essentieel belang. Vandaar dat Alexa een belangrijke rol binnen SubAdvies uitvoert.

Het team

Welkom bij SubAdvies

SubAdvies is uitgegroeid tot een specialistische dienstverlener op het gebied van Sociale Zekerheid. Met de mens als basis in combinatie met een unieke en zelfontwikkelde software-oplossing maken we onze diensten inzichtelijk én optimaliseren we de Sociale Zekerheid bij onze klanten. Waarom zou je dingen ingewikkelder maken dan dat ze zijn?

Nieuwsgierig naar werken bij SubAdvies?

Neem een kijkje op onze vacaturepagina!

Contact

Ontdek ons en neem contact met ons op. Wij vertellen jouw collega’s graag wat SubAdvies voor jullie organisatie kan betekenen.

Support en Advies
Ons team staat voor je klaar!

info@subadvies.nl
050 211 1908

x Logo: Shield
Deze Site Is Beveiligd Door
Shield