Maak kennis met ons team – onze aanpakkers

Maak kennis met het bevlogen team dat iedere dag met enthousiasme werkt aan optimalisatie en groei.

John Reijne

John Reijne

Eigenaar

John Reijne heeft in 2013 SubAdvies opgericht.

John mag dan aan het roer staan van het bedrijf, in zijn stijl van leidinggeven is hij heel open en benaderbaar. En dat maakt werken bij SubAdvies heel prettig’.

John: “Ik wil graag samen met de collega’s ondernemen en iedere dag onze klanten verder helpen met optimalisatie en groei”

Celine Zwaneveld

HR-Adviseur

Als HR-adviseur is Celine verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van het team van SubAdvies. Naast haar werk is ze een enthousiaste teamspeler en geniet ze van de gezamenlijke sportactiviteiten met collega’s.

Celine Zwaneveld
Demi Zijlstra

Demi Zijlstra

Klant Succes Partner

Demi is een enthousiaste klantadviseur die van uitdaging houdt. Ze gaat graag de competitie aan op het volleybalveld waar ze haar collega’s met plezier wat bijleert. Haar gedrevenheid en teamgeest zijn niet alleen merkbaar tijdens het volleyballen, maar ook in haar werk.

Simon Griede

Proces Analist en Klant Succes Partner

Simon startte zijn carrière bij SubAdvies als Adviseur in 2016. Simon zijn roots liggen in de Bedrijfskunde in combinatie met Human resources development. Door klanten wordt hij ook wel: ‘meester en heerser in de subsidies, heer Simon la Griede’ genoemd. Zijn levensmotto: ‘Ik heb ’t nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik ’t kan. Dat is zijn succesformule. Zijn doel binnen SubAdvies: samen groeien.

Simon Griede
hans

Erwin Nijmeijer

System Integration Specialist

Erwin is eindverantwoordelijk voor de IT-ontwikkeling op het gebied van API’s en data-uitwisseling. Onder zijn leiding vallen Development (we bouwen de meeste van onze systemen zelf), Product, IT Operations en Data. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische strategie om de diensten te versnellen en vereenvoudigen.

Hans Achterhof

Senior Software Ontwikkelaar

Hans is senior software ontwikkelaar. Onder zijn leiding valt ontwikkeling in C# .NET, product en data-analyse. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische kant om de snelle groei van SubAdvies te faciliteren.

Hans Achterhof

Jorrit de Jager

BI Developer

Jorrit werkt sinds 2021 bij SubAdvies.
Hij is eindverantwoordelijk voor de BI & Data factory, het kloppend hart van de organisatie.

Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische strategie om snelle groei te faciliteren.

Jorrit de Jager

Jens Teuben

Klant Succes Partner

Jens is op het veld maar zeker ook op de werkvloer een echte teamspeler. Hij kent inmiddels alle ins en outs van de uitzendbranche en past daarom perfect binnen het team van SubAdvies. Hij schiet niet snel in de stress en kan zijn rust goed bewaren.

Jens Teuben
Denise Gerlach

Denise Gerlach

Office Manager

Na jaren werkzaam te zijn geweest op zowel de front- als backoffice binnen de hotelbranche, is Denise nu hét aanspreekpunt van SubAdvies. Ze is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en dankzij haar is SubAdvies altijd goed bereikbaar.

Erik van Veen

Software Ontwikkelaar

Erik is van beide markten thuis: front- en backend. Met deze vaardigheden zorgt hij er ook voor dat de applicaties die hij bouwt, van binnen en buiten, prachtig zijn. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische en praktische kant om de snelle groei van SubAdvies te faciliteren.

Erik van Veen
Els Dubbelboer

Els Dubbelboer

Team Lead Klantsucces

Els haar roots liggen bij ‘Talent Development and Creativity’, dit sluit perfect aan bij de gedachtegang van SubAdvies om iedere dag beter te worden. Els werkt als SubAdviseur en zal onze relaties kennis laten maken met de kernwaarden daadkrachtig, persoonlijk, enthousiast en vernieuwend.

Lars Herink

Lars Herink

Klantadviseur

Met zijn ervaring als commercieel medewerker weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om sterke relaties op te bouwen en te onderhouden. Hij heeft een passie voor sport en is buiten kantooruren dan ook veel te vinden op het voetbalveld of in de sportschool.

Mike van der Touw

Marketeer

Mike is voor en achter de schermen een zeer gewaardeerde collega. Hij is begonnen als backoffice medewerker en heeft al veel taken vervuld binnen SubAdvies. Als marketeer zorgt hij ervoor dat SubAdvies zowel offline als online zichtbaar blijft.

Mike van der Touw
Jip Benthem

Jip Benthem

Klant Succes Partner

Jip is assertief, zorgzaam en een echte team player. In het weekend is ze te vinden op de hockeyclub waar ze net een bestuursjaar erop heeft zitten. In het bestuur hield Jip zich voornamelijk bezig met acquisitie, sponsoring en relatiebeheer.

Niels Peters

Klant Succes Partner

Na zijn studie bedrijfskunde is Niels 8 maanden op reis geweest naar de andere kant van de wereld. Na deze reis is hij begonnen aan een nieuwe uitdaging en is hij gestart bij SubAdvies als Klant Succes Partner.

niels-voor-web-
Karsten Oude Nijeweme

Karsten Oude Nijeweme

Junior Proces Analist

Karsten is bij SubAdvies begonnen als backoffice medewerker en hielp daarnaast de marketing afdeling met zijn kennis op het gebied van SEO. Niet veel later startte hij ook zijn afstudeerstage bij SubAdvies en heeft hij een tijdbesparende en slimme oplossing ontwikkeld voor onze adviseurs. Vanaf nu houdt hij zich dan ook bezig met het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen als Junior Proces Analist.

Fleur Noppert

Backoffice medewerker

Fleur is vanuit Twente verhuisd naar Groningen voor de studie Pedagogische wetenschappen. Ze is vaak te vinden op de tennisbaan waar ze tennist en padelt. Ze is sociaal, spreekt graag mensen en past daarom perfect in het belteam van SubAdvies.

fleur-website
marijke-foto

Marijke de Witt

Backoffice medewerker

Marijke komt uit Friesland en is voor haar studie naar de stad Groningen verhuisd. Bij SubAdvies versterkt ze het belteam.

Marlies Berends

Backoffice medewerker

Marlies komt uit Friesland, maar woont voor haar studie in Groningen. Ze studeert Geschiedenis. In haar vrije tijd is ze te vinden bij de roeivereniging Aegir.

marlies-foto
Joria ten Barge

Joria ten Barge

Backoffice medewerker

Voor haar studie Pedagogische wetenschappen is Joria verhuisd van Enschede naar Groningen. Ze tennist graag in haar vrije tijd en is daarnaast ook erg sociaal. Bij SubAdvies versterkt ze het belteam waar ze mensen graag te woord staat en verder helpt.

SubAdvies groep

Het team

Welkom bij SubAdvies

SubAdvies is uitgegroeid tot een specialistische dienstverlener op het gebied van Sociale Zekerheid. Met de mens als basis in combinatie met een unieke en zelfontwikkelde software-oplossing maken we onze diensten inzichtelijk én optimaliseren we de Sociale Zekerheid bij onze klanten. Waarom zou je dingen ingewikkelder maken dan dat ze zijn?

over-ons-groep-2
SubAdvies-picknick
Els Dana Mies
over-ons-stenen

Nieuwsgierig naar werken bij SubAdvies?

Neem een kijkje op onze vacaturepagina!

Contact

Ontdek ons en neem contact met ons op. Wij vertellen jouw collega’s graag wat SubAdvies voor jullie organisatie kan betekenen.

Support en Advies
Ons team staat voor je klaar!

info@subadvies.nl
050 211 1908

SubAdvies - Wij combineren data, IT & kennis om waarde te creëren voor organisaties binnen de Sociale Zekerheid.
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
ShieldPRO