Maak kennis met ons team – onze aanpakkers

Maak kennis met het bevlogen team dat iedere dag met enthousiasme werkt aan optimalisatie en groei.

John Reijne

Eigenaar

John Reijne heeft in 2013 SubAdvies opgericht.

John mag dan aan het roer staan van het bedrijf, in zijn stijl van leidinggeven is hij heel open en benaderbaar. En dat maakt werken bij SubAdvies heel prettig’.

John: “Ik wil graag samen met de collega’s ondernemen en iedere dag onze klanten verder helpen met optimalisatie en groei”

Alma Staal

Operationeel Manager

Alma startte als adviseur in 2015 bij SubAdvies. 5 jaar later en drie functies later, staat ze aan het roer van het kloppend hart van de organisatie als Operationeel Manager.

Alma: “Ik vind het heerlijk hoe we bij SubAdvies elke dag kijken hoe het anders, beter, slimmer en leuker kan, hoe we ons onderscheiden op de markt en vanuit onze eigen kracht werken.”

Dana Kwakman

Managing Consultant en HR

Dana’s hart ligt bij het persoonlijk begeleiden van werknemers binnen het team. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het team van Klantadviseurs en helpt het SubAdvies-team zich verder te ontwikkelen.

Simon Griede

Managing Consultant en Business Intelligence

Simon startte zijn carrière bij SubAdvies als Adviseur in 2016. Simon zijn roots liggen in de Bedrijfskunde in combinatie met Human resources development. Door klanten wordt hij ook wel: ‘meester en heerser in de subsidies, heer Simon la Griede’ genoemd. Zijn levensmotto: ‘Ik heb ’t nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik ’t kan. Dat is zijn succesformule. Zijn doel binnen SubAdvies: samen groeien.

Peter van der Veen

Data Scientist en dashboarding

Peter is verantwoordelijk voor de IT-afdeling. Onder zijn leiding valt ontwikkeling, product- en data-analyse. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische kant om de snelle groei van SubAdvies te faciliteren.

Erwin Nijmeijer

System Integration Specialist

Erwin is eindverantwoordelijk voor de IT-ontwikkeling op het gebied van API’s en data-uitwisseling. Onder zijn leiding vallen Development (we bouwen de meeste van onze systemen zelf), Product, IT Operations en Data. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische strategie om de diensten te versnellen en vereenvoudigen.

Hans Achterhof

Senior Software ontwikkelaar

Hans is senior software ontwikkelaar. Onder zijn leiding valt ontwikkeling in C# .NET, product en data-analyse. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische kant om de snelle groei van SubAdvies te faciliteren.

Jorrit de Jager

BI Developer

Jorrit werkt sinds 2021 bij SubAdvies.
Hij is eindverantwoordelijk voor de BI & Data factory, het kloppend hart van de organisatie.

Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische strategie om snelle groei te faciliteren.

Ger Bathoorn

Backoffice adviseur

Ger is als backoffice adviseur de rots in de branding voor alle collega’s. Door zijn ondersteunend vermogen en nauwkeurige verslaglegging een zeer gewaardeerd lid van Team SubAdvies

Sofieke

Office manager

Sofieke is binnen SubAdvies office manager verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en bereikbaarheid. “We zien dat bereikbaarheid een steeds belangrijkere rol binnen organisatie en onze diensten gaat spelen”.

Erik van Veen

Junior software ontwikkelaar

Erik is van beide markten thuis: front- en backend. Met deze vaardigheden zorgt hij er ook voor dat de applicaties die hij bouwt, van binnen en buiten, prachtig zijn. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische en praktische kant om de snelle groei van SubAdvies te faciliteren.

Els Dubbelboer

Klantadviseur

Els haar roots liggen bij ‘Talent Development and Creativity’, dit sluit perfect aan bij de gedachtegang van SubAdvies om iedere dag beter te worden. Els werkt als SubAdviseur en zal onze relaties kennis laten maken met de kernwaarden daadkrachtig, persoonlijk, enthousiast en vernieuwend.

Dylan Soetevent

Backoffice medewerker

Kijk nou: versterking van het backoffice team. Dylan viel al tijdens zijn meeloopdag direct binnen de cultuur van SubAdvies. Hij kijkt ernaar uit kandidaten en werknemers toelichting te geven en klanten gelukkig te maken/houden.

Luuk Wilting

Backoffice medewerker

Luuk is backoffice medewerker. Luuk houdt ervan om mensen te helpen en daarom zit hij in het backoffice team helemaal goed. Heb je vragen over de stukken die je hebt ontvangen dan doet hij er alles aan om dit aan je uit te leggen. Daarnaast is Luuk grondlegger van het Borger-imperium.

Mike van der Touw

Marketing medewerker

Mike is voor en achter de schermen een zeer gewaardeerde collega. Hij zorgt dat kandidaten tevreden en goed geïnformeerd de telefoon ophangen. In de toekomst hoopt hij Hilversum te veroveren als producer.

Alexa Zaumseil

Interieurverzorger

Als bedrijf willen we ons graag op een goede manier presenteren en hiervoor is een opgeruimd en schoon kantoor van essentieel belang. Vandaar dat Alexa een belangrijke rol binnen SubAdvies uitvoert.

Het team

Welkom bij SubAdvies

SubAdvies is uitgegroeid tot een specialistische dienstverlener op het gebied van Sociale Zekerheid. Met de mens als basis in combinatie met een unieke en zelfontwikkelde software-oplossing maken we onze diensten inzichtelijk én optimaliseren we de Sociale Zekerheid bij onze klanten. Waarom zou je dingen ingewikkelder maken dan dat ze zijn?

Nieuwsgierig naar werken bij SubAdvies?

Neem een kijkje op onze vacaturepagina!

Contact

Ontdek ons en neem contact met ons op. Wij vertellen jouw collega’s graag wat SubAdvies voor jullie organisatie kan betekenen.

Support en Advies
Ons team staat voor je klaar!

info@subadvies.nl
050 211 1908

x Logo: ShieldPRO
Deze Site Is Beveiligd Door
ShieldPRO