Maak kennis met ons team – onze aanpakkers

Maak kennis met het bevlogen team dat iedere dag met enthousiasme werkt aan optimalisatie en groei.

John-Reijne

John Reijne

Eigenaar

John Reijne heeft in 2013 SubAdvies opgericht.

John mag dan aan het roer staan van het bedrijf, in zijn stijl van leidinggeven is hij heel open en benaderbaar. En dat maakt werken bij SubAdvies heel prettig’.

John: “Ik wil graag samen met de collega’s ondernemen en iedere dag onze klanten verder helpen met optimalisatie en groei”

Alma Staal

Operationeel Manager

Alma startte als adviseur in 2015 bij SubAdvies. 5 jaar later en drie functies later, staat ze aan het roer van het kloppend hart van de organisatie als Operationeel Manager.

Alma: “Ik vind het heerlijk hoe we bij SubAdvies elke dag kijken hoe het anders, beter, slimmer en leuker kan, hoe we ons onderscheiden op de markt en vanuit onze eigen kracht werken.”

Alma Staal
Dana Kwakman

Dana Kwakman

Managing Consultant en HR

Dana’s hart ligt bij het persoonlijk begeleiden van werknemers binnen het team. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het team van Klantadviseurs en helpt het SubAdvies-team zich verder te ontwikkelen.

Simon Griede

Managing Consultant en Business Intelligence

Simon startte zijn carrière bij SubAdvies als Adviseur in 2016. Simon zijn roots liggen in de Bedrijfskunde in combinatie met Human resources development. Door klanten wordt hij ook wel: ‘meester en heerser in de subsidies, heer Simon la Griede’ genoemd. Zijn levensmotto: ‘Ik heb ’t nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik ’t kan. Dat is zijn succesformule. Zijn doel binnen SubAdvies: samen groeien.

Simon Griede
Peter van der Veen

Peter van der Veen

Data Scientist en dashboarding

Peter is verantwoordelijk voor de IT-afdeling. Onder zijn leiding valt ontwikkeling, product- en data-analyse. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische kant om de snelle groei van SubAdvies te faciliteren.

Erwin Nijmeijer

System Integration Specialist

Erwin is eindverantwoordelijk voor de IT-ontwikkeling op het gebied van API’s en data-uitwisseling. Onder zijn leiding vallen Development (we bouwen de meeste van onze systemen zelf), Product, IT Operations en Data. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische strategie om de diensten te versnellen en vereenvoudigen.

hans
Hans Achterhof

Hans Achterhof

Senior Software ontwikkelaar

Hans is senior software ontwikkelaar. Onder zijn leiding valt ontwikkeling in C# .NET, product en data-analyse. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische kant om de snelle groei van SubAdvies te faciliteren.

Jorrit de Jager

BI Developer

Jorrit werkt sinds 2021 bij SubAdvies.
Hij is eindverantwoordelijk voor de BI & Data factory, het kloppend hart van de organisatie.

Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische strategie om snelle groei te faciliteren.

Jorrit de Jager
Ger Bathoorn

Ger Bathoorn

Backoffice adviseur

Ger is als backoffice adviseur de rots in de branding voor alle collega’s. Door zijn ondersteunend vermogen en nauwkeurige verslaglegging een zeer gewaardeerd lid van Team SubAdvies

Jens Teuben

Backoffice adviseur

Jens is op het veld maar zeker ook op de werkvloer een echte teamspeler. Hij kent inmiddels alle ins en outs van de uitzendbranche en past daarom perfect binnen het team van SubAdvies. Hij schiet niet snel in de stress en kan zijn rust goed bewaren.

over-ons-jens-2
Denise Gerlach

Denise Gerlach

Office manager

Na jaren werkzaam te zijn geweest op zowel de front- als backoffice binnen de hotelbranche, is Denise nu hét aanspreekpunt van SubAdvies. Ze is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en dankzij haar is SubAdvies altijd goed bereikbaar.

Erik van Veen

Software ontwikkelaar

Erik is van beide markten thuis: front- en backend. Met deze vaardigheden zorgt hij er ook voor dat de applicaties die hij bouwt, van binnen en buiten, prachtig zijn. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische en praktische kant om de snelle groei van SubAdvies te faciliteren.

Erik Veen
Els Dubbelboer

Els Dubbelboer

Klantadviseur

Els haar roots liggen bij ‘Talent Development and Creativity’, dit sluit perfect aan bij de gedachtegang van SubAdvies om iedere dag beter te worden. Els werkt als SubAdviseur en zal onze relaties kennis laten maken met de kernwaarden daadkrachtig, persoonlijk, enthousiast en vernieuwend.

Jip Benthem

Backoffice adviseur

Jip is assertief, zorgzaam en een echte team player. In het weekend is ze te vinden op de hockeyclub waar ze net een bestuursjaar erop heeft zitten. In het bestuur hield Jip zich voornamelijk bezig met acquisitie, sponsoring en relatiebeheer.

jip-foto
Mike van der Touw

Mike van der Touw

Marketeer

Mike is voor en achter de schermen een zeer gewaardeerde collega. Hij is begonnen als backoffice medewerker en heeft al veel taken vervult binnen SubAdvies. Als marketeer zorgt hij ervoor dat SubAdvies zowel offline als online zichtbaar blijft.

Iris Müller

Backoffice medewerker

Iris is backoffice medewerker en onderdeel van het belteam. Ze neemt haar werk serieus en weet mensen bereid te vinden om mee te werken. Ze studeert sociologie en een grote passie van haar is reizen.

Iris Müller
Karsten

Karsten Oude Nijeweme

Backoffice medewerker

Karsten is backoffice medewerker én helpt de marketing afdeling met zijn kennis op het gebied van SEO. Hij zorgt ervoor dat mensen tevreden de telefoon ophangen en dat alle vragen zijn beantwoord. Daarnaast zorgt hij ervoor dat SubAdvies online vindbaar is.

Jan Jouke de Regt

Backoffice medewerker

Jan Jouke weet zijn drukke studentenleven goed te combineren met een bijbaan bij SubAdvies. Hij is backoffice medewerker en versterkt daarmee het belteam.

Jan Jouke
SubAdvies groep

Het team

Welkom bij SubAdvies

SubAdvies is uitgegroeid tot een specialistische dienstverlener op het gebied van Sociale Zekerheid. Met de mens als basis in combinatie met een unieke en zelfontwikkelde software-oplossing maken we onze diensten inzichtelijk én optimaliseren we de Sociale Zekerheid bij onze klanten. Waarom zou je dingen ingewikkelder maken dan dat ze zijn?

over-ons-groep-2
SubAdvies-picknick
Els Dana Mies
over-ons-stenen

Nieuwsgierig naar werken bij SubAdvies?

Neem een kijkje op onze vacaturepagina!

Contact

Ontdek ons en neem contact met ons op. Wij vertellen jouw collega’s graag wat SubAdvies voor jullie organisatie kan betekenen.

Support en Advies
Ons team staat voor je klaar!

info@subadvies.nl
050 211 1908

SubAdvies - Wij combineren data, IT & kennis om waarde te creëren voor organisaties binnen de Sociale Zekerheid.
x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO