Vacature C# Developer

Als junior C# developer bouw jij mee aan de toekomst van SubAdvies. In onze dienstverlening streven wij altijd naar het hoogst haalbare en leveren wij innovatieve en praktische (software)oplossingen aan onze klanten. Uiteraard staat onze interne ontwikkeling daarbij ook nooit stil.

Vacature Bijbaan Belwerkzaamheden

Ben jij een gedreven beltalent en op zoek naar de ideale bijbaan voor naast je studie, maar spreekt een callcenter bijbaan jou niet direct aan? Dan is een bijbaan bij SubAdvies wellicht iets voor jou!

Vacature Backoffice Adviseur

Als Klantadviseur bij SubAdvies help je klanten bij het optimaliseren van de Sociale Wet- en regelgeving. In onze dienstverlening streven wij altijd naar het hoogst haalbare en leveren wij innovatieve en praktische (software)oplossingen aan onze klanten. Ter aanvulling van ons enthousiaste en gedreven team zijn wij op zoek naar een echte klantadviseur met uitstekende communicatieve kwaliteiten en een klantgerichte instelling. Naast het behandelen van klantvragen neem jij administratieve en financiële handelingen uit handen en adviseer jij klanten proactief over besparingspotentieel. Analytisch vaardig en affiniteit hebben met het werken met data zijn dan ook een pré.

Vacature Klant Adviseur

Werken bij SubAdvies betekent meebouwen aan de toekomst en streven naar het hoogst haalbare. Als Klantadviseur bij SubAdvies weet jij door de combinatie van data, IT en kennis waarde te creëren voor jouw klanten. Wij zijn ter aanvulling van ons team op zoek naar een adviseur met uitstekende communicatieve vaardigheden en een sterk analytisch inzicht. Als adviseur bij SubAdvies ben jij in staat om je te verdiepen in de materie en/of de data en je bevindingen te verwoorden naar bruikbare adviezen voor de klant. Jij zorgt ervoor dat klanten optimaal gebruik (weten te) maken van ons uniek ontwikkelde software. Belangrijk vinden we hierbij dat je zelfstandig kan werken, vragen durft te stellen en bovenal gedreven bent om het onderste uit de kan te halen!

x Logo: ShieldPRO
Deze Site Is Beveiligd Door
ShieldPRO