Kom werken bij SubAdvies!

C developer

Vacature C# Developer

Jij fungeert in een klein IT team binnen SubAdvies. In de rol van C# Developer werk je samen met je collega Developers aan onze interne .NET applicatie. Dit doe je door gebruik te maken van tools zoals o.a. Azure, Blazor, het .NET framework en de nieuwste C# versies.

BI-developer-gezocht

Vacature BI Developer

In veel organisaties is BI, data en IT iets voor ‘erbij’ en ben je als IT-er of BI-er vaak meer bezig met de mensen meekrijgen dan met het daadwerkelijk werken aan oplossingen. Bij SubAdvies is dit anders, bij SubAdvies vormt data en IT het fundament van de organisatie waar je collega’s mee werken en op bouwen.

Vacature Consultant/Adviseur

Werken bij SubAdvies betekent meebouwen aan de toekomst en streven naar het hoogst haalbare. Als Consultant/Adviseur bij SubAdvies weet jij door de combinatie van data, IT en kennis waarde te creëren voor jouw klanten. Belangrijk vinden we hierbij dat je zelfstandig kan werken, vragen durft te stellen en bovenal gedreven bent om het onderste uit de kan te halen!

Vacature Bijbaan Belwerkzaamheden

Ben jij een gedreven beltalent en op zoek naar de ideale bijbaan voor naast je studie, maar spreekt een callcenter bijbaan jou niet direct aan? Dan is een bijbaan bij SubAdvies wellicht iets voor jou!

Vacature Backoffice adviseur

Als Backoffice Adviseur bij SubAdvies help je klanten bij het optimaliseren van de Sociale Wet- en regelgeving. In onze dienstverlening streven wij altijd naar het hoogst haalbare en leveren wij innovatieve en praktische (software)oplossingen aan onze klanten. Naast het behandelen van klantvragen neem jij administratieve en financiële handelingen uit handen en adviseer jij klanten proactief over besparingspotentieel.

Vacature administratief medewerker

Als Administratief medewerker bij SubAdvies help jij je collega’s bij het optimaliseren van de Sociale Wet- en regelgeving voor onze opdrachtgevers. Ter aanvulling van ons enthousiaste en gedreven team zijn wij op zoek naar een collega met uitstekende administratieve kwaliteiten en een klantgerichte instelling.

Vacature C# Developer

Als junior C# developer bouw jij mee aan de toekomst van SubAdvies. In onze dienstverlening streven wij altijd naar het hoogst haalbare en leveren wij innovatieve en praktische (software)oplossingen aan onze klanten. Uiteraard staat onze interne ontwikkeling daarbij ook nooit stil.

Voor ons kantoor in Groningen zijn wij op zoek naar een schoonmaker.
Onze voorkeur gaat uit naar een student(e) die voor een paar uur in de week (circa 4 uur) ons wil helpen met het schoonhouden van onze kantoorruimtes. De werktijden zijn flexibel en in overleg, wat het een ideale bijbaan maakt voor naast je studie. Nog een voordeel; het sanitair wordt door een schoonmaakbedrijf schoongehouden en dus niet door jou!

Maak jij van stofzuigen een feestje, heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij een echte aanpakker? Solliciteer dan snel!

Vacature HR-adviseur

Wij zijn trots op onze collega’s. Veelal jonge mensen met drive, vol energie en de wil om iedere dag beter te worden. Samen groeien, niet tevreden met ‘wel oké’. Stuk voor stuk hebben ze iets bijzonders. Ze werken keihard voor ons, dus wij werken ook keihard voor hen.

Als HR-adviseur ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de implementatie en de doorontwikkeling van de medewerkersreis binnen SubAdvies.

x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO