Vacature BI Developer

Als BI-developer bouw jij mee aan de toekomst van SubAdvies. In onze dienstverlening streven wij altijd naar het hoogst haalbare en leveren wij innovatieve en praktische (software)oplossingen aan onze klanten. Uiteraard staat onze interne ontwikkeling daarbij ook nooit stil.

Vacature C# Developer

Als junior C# developer bouw jij mee aan de toekomst van SubAdvies. In onze dienstverlening streven wij altijd naar het hoogst haalbare en leveren wij innovatieve en praktische (software)oplossingen aan onze klanten. Uiteraard staat onze interne ontwikkeling daarbij ook nooit stil.

Vacature Data Adviseur

Als Data adviseur bij SubAdvies help je klanten bij het optimaliseren van de Sociale wet- en regelgeving. Wij zijn ter aanvulling van ons team op zoek naar een adviseur met uitstekende analytische vaardigheden en een gedegen cijfermatig inzicht. Met deze kwaliteiten analyseer jij verschillende data voor onze klanten, onder andere met behulp van ons eigen ontwikkelde unieke systeem. Je beantwoordt daarnaast klantvraagstukken en stelt zelf de juiste vragen om zo het meest passende antwoord te geven.

Vacature Administratief Medewerker

Als Administratief medewerker bij SubAdvies help jij je collega’s bij het optimaliseren van de Sociale Wet- en regelgeving voor onze opdrachtgevers. Ter aanvulling van ons enthousiaste en gedreven team zijn wij op zoek naar een collega met uitstekende administratieve kwaliteiten en een klantgerichte instelling. Jij vindt het leuk om administratieve handelingen uit handen te nemen en klanten telefonisch te woord te staan. Jij bent daarnaast verantwoordelijk voor de verwerking van binnenkomende poststukken en jij ondersteunt bij het indienen van subsidieaanvragen.

Vacature Backoffice Adviseur

Als Klantadviseur bij SubAdvies help je klanten bij het optimaliseren van de Sociale Wet- en regelgeving. In onze dienstverlening streven wij altijd naar het hoogst haalbare en leveren wij innovatieve en praktische (software)oplossingen aan onze klanten. Ter aanvulling van ons enthousiaste en gedreven team zijn wij op zoek naar een echte klantadviseur met uitstekende communicatieve kwaliteiten en een klantgerichte instelling. Naast het behandelen van klantvragen neem jij administratieve en financiële handelingen uit handen en adviseer jij klanten proactief over besparingspotentieel. Analytisch vaardig en affiniteit hebben met het werken met data zijn dan ook een pré.

Vacature Bijbaan Belwerkzaamheden

Ben jij een gedreven beltalent en op zoek naar de ideale bijbaan voor naast je studie, maar spreekt een callcenter bijbaan jou niet direct aan? Dan is een bijbaan bij SubAdvies wellicht iets voor jou!

x Logo: Shield
Deze Site Is Beveiligd Door
Shield