SubAdvies - Over SubAdvies

Over SubAdvies

SubAdvies is een adviesbureau gespecialiseerd in loonheffingen, kostprijzen en sociale verzekeringen. Het is in 97% van de gevallen Bijzonder Belonend voor een organisatie om met ons in zee te gaan! SubAdvies werd in 2013 opgericht door John Reijne. Hij vertelt:

“Sociale verzekeringen hebben een grote impact op organisaties. Ik ontdekte dat veel regelingen en fiscale voordelen bij veel bedrijven lang niet optimaal werden benut. Het begon met een grote, individuele, opdracht bij een uitzendbureau. Daarna zijn we gegroeid! We zijn een innovatief adviesbureau geworden met de kennis in huis die nodig is om organisaties financieel en fiscaal vooruit te helpen.”

En zo ontstond SubAdvies. Wat startte met één succesvolle opdracht, is uitgegroeid tot een adviesbureau met inmiddels 8 medewerkers, die altijd Bijzonder Belonend willen werken voor alle opdrachtgevers.

“Het is een hecht team dat echt gelooft in het verbeteren van de performance van onze opdrachtgevers. En vooral in het terughalen van financiële voordelen waar zij recht op hebben.”

Quote van Subadvies

DIT Holding

Algemeen directeur (CEO):

DIT heeft een forse organisatiestructuur en een groot personeelsbestand. Projecten over meerdere fiscale jaren zijn zeer tijdsintensief. SubAdvies neemt ons dus veel werk uit handen. Werk dat een volledige afdeling zou moeten doen. We belonen SubAdvies op basis van de geleverde prestaties.

Ik ervaar SubAdvies als persoonlijk, vakkundig en recht-door-zee. Kortom: een ideale partner voor de DIT Groep.

Ik wil graag meer weten