Partners

SubAdvies sluit unieke samenwerking met Van Lanschot Chabot en Mandema & Partners.

Bundeling krachten van de grootste Nederlandse Intermediair met toonaangevende dienstverlener op het gebied van de sociale wetgeving. Hierdoor kunnen Van Lanschot Chabot en Mandema & Partners en SubAdvies uitgebreidere dienstverlening en een betere service aanbieden aan werkgevers.Van Lanschot Chabot/Mandema & Partners is de grootste Nederlandse intermediair op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. Met 250 adviseurs bedienen ze heel Nederland vanuit de vestigingen in Den Bosch en Den Haag. Als strategisch HR partner stellen de adviseurs van Van Lanschot Chabot/Mandema & Partners hun diepgaande kennis en ervaring beschikbaar voor zakelijke klanten. Duurzame inzetbaarheid is in 2019 een hoofdthema voor werkgevers.

De samenwerking past in de strategische doelstellingen en wensen van beide partijen om de activiteiten, kennis en kunde uit te breiden.

Quote van Subadvies

Henk Slik (Eigenaar PMF Mechanical):

SubAdvies heeft voor PMF met succes subsidies en voordelen op loonkosten weten te realiseren vanuit diverse regelingen. Het verbaasde me toch wel dat wij, door gebrek aan focus en kennis, voorheen niet het onderste uit de kan haalden. We hebben SubAdvies het vertrouwen gegeven en dat heeft een heel mooi resultaat opgeleverd.

Ik wil graag meer weten