Talent Inclusief

SubAdvies sluit partnerschap met Talent Inclusief.

Talent Inclusief biedt maatwerk op het gebied van inclusief ondernemen en duurzame inzetbaarheid.

Is uw organisatie klaar voor de toekomst? Bij deze vraag denkt u misschien niet meteen aan het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Inclusief ondernemen is echter de toekomst en diversiteit onder uw personeel is een belangrijke factor voor goed werkgeverschap. Werknemers met een beperking dragen bij aan een positief bedrijfsklimaat en aan uw bedrijfsdoelstellingen. Als inclusief werkgever bent u maatschappelijk betrokken en kunt u eenvoudig voldoen aan aanbestedingseisen (Social Return) en wetgeving (Participatiewet).

Talent Inclusief biedt maatwerk-oplossingen op het gebied van inclusief ondernemen en duurzame inzetbaarheid van medewerkers met een beperking, zoals autisme, chronische ziekten of lichamelijke beperkingen. Ons doel is om toekomstperspectief te bieden voor mensen met een arbeidsbeperking en waarde toe te voegen aan uw organisatie. Samen dragen we de verantwoordelijkheid voor een inclusieve maatschappij. Weet u niet waar te beginnen? Of wat uw volgende stap kan zijn? Die is bij deze gezet, u denkt er al over na. Wij gaan graag met u in gesprek.

Het team achter Talent Inclusief kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid bij de doelgroep én bij u. Vanuit een intrinsieke motivatie werken wij aan onze missie om Nederland steeds inclusiever te maken. Door een samenwerking met u aan te gaan vergroten wij onze maatschappelijke impact en komt een inclusieve samenleving steeds een stukje dichterbij!

Talent Inclusief heeft een landelijke dekking. Bel 026 339 75 25 om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

De samenwerking past in de strategische doelstellingen en wensen van beide partijen om de activiteiten, kennis en kunde uit te breiden.

Ik wil graag meer weten