UBplus

SubAdvies sluit partnerschap met Uitzendsoftware UBplus.

Met UBplus haalt u een compleet softwarepakket in huis. Het programma is volledig toegespitst op het bedrijfsproces van organisaties in de Flexbranche en neemt u veel tijdrovend werk uit handen. UBplus heeft een volledige front-office waarin de intercedent/consulent zijn/haar dagelijkse werkzaamheden kan uitvoeren. Hieronder valt het invoeren van werknemers, klanten, aanvragen en plaatsingen. Daarnaast kunnen er ook e-mails, sms-berichten verzonden worden.

In de back-office vindt de verloning en facturering plaats, kunnen aangiftes voor de verschillende instanties worden gemaakt en bevindt zich een uitgebreide managementrapportage. Ook biedt UBplus een koppeling naar verschillende financiële programma’s.
Overige producten:

UBplusOnline: Een online aanvulling met extra functionaliteiten waaronder het zelf online invoeren van gewerkte uren door de werknemers en/of klanten. Zij kunnen inloggen op hun eigen UBplusOnline-omgeving of via de gratis app (Android/iOS).
UBplusWebsite: Met onze website bent u in staat uw bedrijf op een professionele wijze te presenteren en uw vacatures te tonen.

De samenwerking past in de strategische doelstellingen en wensen van beide partijen om de activiteiten, kennis en kunde uit te breiden.

Ik wil graag meer weten