SubAdvies Wiki

Op de SubAdvies ‘Wiki’ vind je definities van en
uitleg over allerlei termen die te maken
hebben met ons vakgebied.

Jaarlijks laten werkgevers miljarden euro’s liggen die ze van de Belastingdienst terug hadden kunnen krijgen. SubAdvies vordert dat geld voor je terug en optimaliseert de werkgeverslasten.

We analyseren de voorgaande boekjaren van de loonadministratie en vorderen onterecht afgedragen premies terug bij de belastingdienst. Dit kan onverwacht veel opleveren, kijk maar eens naar deze voorbeelden. Bovendien voeren we de correctie door, zodat je nooit weer te veel premies afdraagt, en optimaliseren we je werkgeverslasten. Levert dit alles niets op? Dan betaal je ons ook niets.

Zelf hoef je er bijna niets voor te doen. Wij gaan voor je aan de slag, terwijl jullie gewoon doen waar jullie goed in zijn. Vanzelfsprekend waarborgen we de privacy van je bedrijf en van je werknemers. Hieronder zie je in detail hoe we te werk gaan. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel of mail ons.

€ 44.000 terug

Bij een opdrachtgever had men een verkeerde sectorpremie toegepast, zodat ze te veel premie afdroegen. Wij voerden een correctie uit en kregen zodoende €44.000 terug!

x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO