SubAdvies - Wat doen we?

Wat doen we?

Jaarlijks laten werkgevers miljarden euro’s liggen die ze van de Belastingdienst terug hadden kunnen krijgen. SubAdvies vordert dat geld voor je terug en optimaliseert de werkgeverslasten.

We analyseren de voorgaande boekjaren van de loonadministratie en vorderen onterecht afgedragen premies terug bij de belastingdienst. Dit kan onverwacht veel opleveren, kijk maar eens naar deze voorbeelden. Bovendien voeren we de correctie door, zodat je nooit weer te veel premies afdraagt, en optimaliseren we je werkgeverslasten. Levert dit alles niets op? Dan betaal je ons ook niets.

Zelf hoef je er bijna niets voor te doen. Wij gaan voor je aan de slag, terwijl jullie gewoon doen waar jullie goed in zijn. Vanzelfsprekend waarborgen we de privacy van je bedrijf en van je werknemers. Hieronder zie je in detail hoe we te werk gaan. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel of mail ons.

Slice 1 Created with Sketch.

OnderzoekenOntdekken

In een vrijblijvend gesprek maken we nader kennis en ontdekken we wat we voor je kunnen betekenen. Bovendien onderzoeken we wat er voor je te verdienen is.

Lees meer
Slice 1 Created with Sketch.

VerzamelenStructureren

We verzamelen alle benodigde gegevens. Van je bedrijf en van je personeel. Dat doen we eerst een aantal dagen bij jullie, intern. Daarna gebeurt het veelal vanuit ons kantoor.

Lees meer
Slice 1 Created with Sketch.

RealiserenCorrigeren

We gaan aan de slag met de verzamelde gegevens en beginnen met het realiseren van financieel voordeel! In deze periode voeren we bovendien de nodige correcties uit.

Lees meer
Slice 1 Created with Sketch.

EvaluerenOnderhouden

Je krijgt een eindrapportage en we evalueren de stand van zaken. Daarna hebben we nog regelmatig contact; ter controle en om wijzigingen door te voeren.

Lees meer

Ik wil graag meer weten