SubAdvies - Evalueren & Onderhouden

Evalueren & Onderhouden

De looptijd van het hele traject is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van je organisatie, de branche(s) waarin je actief bent en de hoeveelheid werknemers. Maar het is natuurlijk ook Bijzonder Belonend achteraf te blijven evalueren en de administratie te onderhouden.

Nadat een traject kwalitatief goed en volledig is afgerond, krijg je een uitgebreide rapportage met de resultaten. Je kunt overigens tussentijds ook altijd de status inzien.

Na de eindrapportage blijven we periodiek controleren en, waar mogelijk, verbeteringen doorvoeren. Bovendien ondersteunen we jullie met financiële voorspellingen, waar je op in kunt spelen. En we blijven adviseren. Bijvoorbeeld als je nieuwe scholingsmogelijkheden wilt bieden aan je werknemers of als je nieuwe systemen in gebruik neemt.

Nog niet overtuigd?
Bel of mail ons, dan komt een van onze SubAdviseurs bij je langs om je in een kort gesprek te overtuigen. Je kunt ook de voorbeelden en de referenties bekijken. En voor vragen mag je ons altijd bellen: 050 211 1908.

Slice 1 Created with Sketch.

OnderzoekenOntdekken

In een vrijblijvend gesprek maken we nader kennis en ontdekken we wat we voor je kunnen betekenen. Bovendien onderzoeken we wat er voor je te verdienen is.

Lees meer
Slice 1 Created with Sketch.

VerzamelenStructureren

We verzamelen alle benodigde gegevens. Van je bedrijf en van je personeel. Dat doen we eerst een aantal dagen bij jullie, intern. Daarna gebeurt het veelal vanuit ons kantoor.

Lees meer
Slice 1 Created with Sketch.

RealiserenCorrigeren

We gaan aan de slag met de verzamelde gegevens en beginnen met het realiseren van financieel voordeel! In deze periode voeren we bovendien de nodige correcties uit.

Lees meer
Slice 1 Created with Sketch.

EvaluerenOnderhouden

Je krijgt een eindrapportage en we evalueren de stand van zaken. Daarna hebben we nog regelmatig contact; ter controle en om wijzigingen door te voeren.

Lees meer

Ik wil graag meer weten