SubAdvies - Realiseren & Corrigeren

Realiseren & Corrigeren

Tijdens deze stap zien we de resultaten. We vorderen premies terug, voeren de correctie door en optimaliseren je werkgeverslasten.

We analyseren de voorgaande boekjaren van je loonadministratie. Vaak blijkt dan dat je, met terugwerkende kracht, nog recht hebt op allerlei fiscale voordelen. Wellicht gaven sommige van je huidige en vroegere werknemers recht op bepaalde personeelssubsidies. Of misschien kun (of kon) je dankzij een branchegerelateerd sectorplan werknemers veel voordeliger scholen.

We vorderen alle onterecht afgedragen premies terug bij de Belastingdienst. Ook dat kan met terugwerkende kracht. Bovendien voeren we de correcties door, zodat je niet opnieuw te veel premies afdraagt. En levert dit allemaal niets op? Dan betaal je ook niets.

Optimaliseren werkgeverslasten
Om zeker te zijn van een loonadministratie waarin alle mogelijkheden van de sociale wetgeving ten volle worden benut, optimaliseren en minimaliseren we je werkgeverslasten. We passen alle branchespecifieke en fiscale regelingen op je salarispakket toe.

Je persoonlijke SubAdviseur bepaalt wat er gecorrigeerd moet worden. Na overleg voeren we de correcties door in je pakket, zodat je in de toekomst niet meer te veel afdraagt.

Als het goed is zijn we inmiddels Bijzonder Belonend voor je aan het werk geweest, dus volgt de evaluatie en het onderhoud.

Slice 1 Created with Sketch.

OnderzoekenOntdekken

In een vrijblijvend gesprek maken we nader kennis en ontdekken we wat we voor je kunnen betekenen. Bovendien onderzoeken we wat er voor je te verdienen is.

Lees meer
Slice 1 Created with Sketch.

VerzamelenStructureren

We verzamelen alle benodigde gegevens. Van je bedrijf en van je personeel. Dat doen we eerst een aantal dagen bij jullie, intern. Daarna gebeurt het veelal vanuit ons kantoor.

Lees meer
Slice 1 Created with Sketch.

RealiserenCorrigeren

We gaan aan de slag met de verzamelde gegevens en beginnen met het realiseren van financieel voordeel! In deze periode voeren we bovendien de nodige correcties uit.

Lees meer
Slice 1 Created with Sketch.

EvaluerenOnderhouden

Je krijgt een eindrapportage en we evalueren de stand van zaken. Daarna hebben we nog regelmatig contact; ter controle en om eventuele wijzigingen door te voeren.

Lees meer

Ik wil graag meer weten