SubAdvies - Sociaal ondernemen & PSO

Sociaal ondernemen & PSO

Door Sociaal Ondernemen zoek je naar innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Bijvoorbeeld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een duurzame werkplek te bieden. Of door sociaal in te kopen.

De Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO) is een landelijk meetinstrument en keurmerk dat sociaal ondernemen objectief zichtbaar maakt. Het PSO-keurmerk geeft aan in welke mate organisaties werkgelegenheid bieden ten opzichte van het totale personeelsbestand en of dit op een goede manier gebeurt.

Om te kunnen beoordelen of jouw organisatie (substantieel) meer mensen uit kwetsbare groepen in dienst heeft in vergelijking met bedrijven uit dezelfde grootteklasse, werkt de PSO met normen.

SubAdvies en Sociaal Ondernemen
Namens SubAdvies heeft Ganga de opleiding tot erkend PSO-adviseur gevolgd. Ganga adviseert en begeleidt jouw organisatie graag bij het traject richting PSO-certificering.

Neem voor meer informatie contact op met onze PSO-adviseur Ganga de Vries op het telefoonnummer 050-2111908.

 

--> Neem contact op
Slice 1 Created with Sketch.

OnderzoekenOntdekken

In een vrijblijvend gesprek maken we nader kennis en ontdekken we wat we voor je kunnen betekenen. Bovendien onderzoeken we wat er voor je te verdienen is.

Lees meer
Slice 1 Created with Sketch.

VerzamelenStructureren

We verzamelen alle benodigde gegevens. Van je bedrijf en van je personeel. Dat doen we eerst een aantal dagen bij jullie, intern. Daarna gebeurt het veelal vanuit ons kantoor.

Lees meer
Slice 1 Created with Sketch.

RealiserenCorrigeren

We gaan aan de slag met de verzamelde gegevens en beginnen met het realiseren van financieel voordeel! In deze periode voeren we bovendien de nodige correcties uit.

Lees meer
Slice 1 Created with Sketch.

EvaluerenOnderhouden

Je krijgt een eindrapportage en we evalueren de stand van zaken. Daarna hebben we nog regelmatig contact; ter controle en om eventuele wijzigingen door te voeren.

Lees meer

Ik wil graag meer weten